Telefoon: +31 (0) 10 - 43 54 599 Email: info@swingparts.nl

Producten

Swingparts Sfeervolle raambekleding.

Naast de in-en verkoop van producten, assembleren wij ook diverse producten. Een voorbeeld hiervan is ons half fabricaat verticaal rail en vouwgordijnrail. U plaatst u eigen gordijn of uw lamellen er aan of zoekt iets voor vervanging. U bent dan bij ons op het juiste adres. Onze kracht is het leveren van maatwerk binnen een korte termijn. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen. Voor een overzicht van al deze producten verwijzen wij u naar de catalogus.

Sinds de 80-er jaren zijn wij actief onder de naam Sandux Holding. In 2006 is deze naam gewijzigd in SWING. Onze activiteiten bestaan onder andere uit assemblage van- en import van onderdelen voor binnen zonwering. U vindt bij ons een groot assortiment complete raambekleding- producten. Naast complete producten produceren wij ook half fabricaten, zoals verticaal- en vouwgordijnrails op maat. Dit doen wij al vele jaren onder andere voor project-inrichters en gordijn-ateliers. En natuurlijk kunt u voor al uw losse onderdelen binnen zonwering bij ons terecht, zowel enkele stuks alsmede bulkverpakking. Zie hiervoor onze uitgebreide catalogus. Mocht u onverhoopt iets niet kunnen vinden, bel of mail ons gerust. Wij kijken of wij u verder kunnen helpen. Door onze bijna 40 jaar ervaring en kennis in de zonwering, zowel in Nederland als in Europa en ver daar buiten, weten wij bijna altijd voor u een oplossing te vinden.

Voor nu….. u bent bij ons altijd welkom, dus maak een afspraak. Wij verheugen ons op een goede samenwerking met u voor nu en in de toekomst! Alvast bedankt voor de interesse in ons bedrijf