Telefoon: +31 (0) 10 - 43 54 599 Email: info@swingparts.nl

Over ons

Swingparts Sfeervolle raambekleding.

SSinds de 80-er jaren zijn wij actief onder de naam Sandux Holding. In 2006 is deze naam gewijzigd in SWING. Onze activiteiten bestaan onder andere uit assemblage van- en import van onderdelen voor binnen zonwering. U vindt bij ons een groot assortiment complete raambekleding- producten.

Naast complete producten produceren wij ook half fabricaten, zoals verticaal- en vouwgordijnrails op maat. Dit doen wij al vele jaren onder andere voor project-inrichters en gordijn-ateliers. En natuurlijk kunt u voor al uw losse onderdelen binnen zonwering bij ons terecht, zowel enkele stuks alsmede bulkverpakking. Zie hiervoor onze uitgebreide catalogus. Mocht u onverhoopt iets niet kunnen vinden, bel of mail ons gerust. Wij kijken of wij u verder kunnen helpen.

Door onze bijna 40 jaar ervaring en kennis in de zonwering, zowel in Nederland als in Europa en ver daar buiten, weten wij bijna altijd voor u een oplossing te vinden. Voor nu….. u bent bij ons altijd welkom, dus maak een afspraak. Wij verheugen ons op een goede samenwerking met u voor nu en in de toekomst! Alvast bedankt voor de interesse in ons bedrijf

Naast de in-en verkoop van producten, assembleren wij ook diverse producten. Een voorbeeld hiervan is ons half fabricaat verticaal rail en vouwgordijnrail. U plaatst u eigen gordijn of uw lamellen er aan of zoekt iets voor vervanging. U bent dan bij ons op het juiste adres.

Bel : +31 (0)10 - 43 54 599

Mail: info@swingparts.nl

Onze kracht is het leveren van maatwerk binnen een korte termijn. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen. Voor een overzicht van al deze producten verwijzen wij u naar de catalogus.